Popularni srpski astrolog, novinar i pisac Velimir Remić godinama se uspešno bavi proučavanjem astrologije, a osim toga vlasnik je i nekoliko portala na Srpskom i Engleskom jeziku putem kojih čitalačkoj publici sa svih meridijana plasira zanimljive i za život korisne informacije. Da se i na našim prostorima može pristojno živeti od rada na internetu, dokaz je i ovaj tridesetogodišnji uspešni mladi čovek koji se 2012. godine povezao na popularni „Google Ad Sens“ putem kog zahvaljujući velikoj posećenosti sajtova, zarađuje toliko da mu nije potreban ni jedan drugi posao.

„Radio sam u brojnim redakcijama i video koliko je teško biti deo tima, raditi od jutra do mraka za par stotina evra i pri tom nemati mnogo slobodnog vremena za privatni život. Sve me je to iritiralo i nateralo da se pokrenem i razradim internet posao u kom ću sam sebi da budem gazda i u kom me niko neće mučiti za neke sitne novce. Svakako dosta vremena provodim na internetu i onda sam spojio ugodno sa korisnim i neočekivano brzo postigao odlične rezultate. Zahvaljujući vrhunskim programerima i dizajnerima iz Agencije „DM creative“, moji projekti su u rekordno kratkom roku ugledali svetlo dana i počeli da mi donose profit od kog živim ne strahujući kao nekada da li ću od mizerne plate moći da platim račune i podmirim osnovne potrebe. Iz meseca u mesec portali koje održavam beleže sve veću posećenost, koja sada u proseku iznosi nešto više od 500.000 posetilaca na samom jednom astrološkom sajtu koji je postao brend uz koji uživaju oni koji vole sve što marljivo i sa puno ljubavi radim.

Svima preporučujem da budu kreativni, uporni i da umesto rasipanja novca na kafane i poroke, pare ulože u reklamu na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama jer će im se sigurno vratiti svaki dinar koji budu dali za unapređenje privatnog internet posla“, kaže Velimir Remić i najavljuje svoj novi projekat, tačnije drugu po redu knjigu za čiji je dizajn takođe zadužena agencija „DM creative“.

Pošaljite nam poruku na FB-u